Lækker frokostret med økologiske æg og kartofler.

Snittet grønkål, spidskål og hvidkål skylles. 1 ds tun i olie fra dåse drypper af. 4-5 cherry tomater skylles og deles i kvarte. De lægges i et dybt fad, i en dressing hvor 4 spsk olivenolie, 1 spsk hvidvinseddike, 1-2 pressede hvidløg, salt og peber, piskes sammen. Snit 2 springløg og skyl dem i en sigte, kom dem i skålen med tomaterne.

Økologiske tomater bladet med springløg og oliven.

5-6 nye kartofler skæres i både og vendes i lidt olie, røget paprika eller chili og salt. Bages ved 200 grader i 20 min. Kom skyllet Padrom peber i et ovnfast fad, vendes i lidt olie og sættes i ovnen sammen med kartoflerne.

De er milde og lidt bitre. De bages til de er mørke brun/sorte. Drys med salt når de kommer ud af ovnen. Spis dem som snak eller server dem som her i salat.

Vend kålblandningen i tomat/springløg blandingen. Tilsæt nogle gode oliven, tunen, afkølede kartofler, revet økologisk citronskal og hakket persille. Top op med økologiske kogte æg.

Share: