Det er lærerigt at have børn med i køkkenet. Jeg oplever de er nysgerrige og de tilbyder at hjælpe mig når jeg går i køkkenet. Det er muligt det tager lidt længere tid, men humøret er højt imens vandmelonen bliver skåret i mundrette størrelser eller den friskkogte pasta bliver vendt med pesto. Jeg synes også de er mere villige til at smage på maden.Både når børnene, der har hjulpet til også er gode til at sælge varen, mens de servere eftermiddagsmaden.
Jeg tror også på, at jo oftere( det kan være mellem fra 8 og helt op til 15 gange) børnene bliver introduceret for en bestemt råvarer de ikke i første omgang kan lide. Man skal blive ved længere end man tror, når de genkender den, og med tiden vil de fleste også lære at kunne lide den. Kombiner den smag, børnene skal lære at kende med en smag de allerede kender og elsker.Hæld sovs på broccolien eller ketchup på rosenkålen. Revet ost, saltede nødder eller kokosmel kan måske hjælpe på forsøget. Det virker med børnene i klubben.