Jeg synes madspild dækker over mange områder og der er kommet mange forskellige tiltag. Nogle supermarkeder vælger, at der kan være udsolgt af friske produkter og de varer der falder for dato, sælges stærkt nedsat.Ydermere er der flere tiltag som hjemmesider,hvor der kan hentes apps, der giver dig besked inden for den radius du befinder dig i om der er en blomsterhandler der sælger billigere blomster, en bager der sælger ud af kager og brød til en billigere pris eller take away der har ekstra madretter til en anden pris.
Er en anden organisation, der også har varer, hvor indpakningen ved en maskinelfejl har fået en anden farve eller mønster.
Jeg synes det kan være en udfordring, at bruge mine råvare op. Vores hverdag er i perioder præget af overarbejde eller forretningsrejser.Der kan også være få dage, hvor vi hver især er ude med venner eller køleskabet er temmelig tomt og energien ikke er til madlavning,så blir det til take away. I indlægget “Tøm Køleskab” vil jeg forsøge, at bidrage med en opskrift ugentligt.Til tider synes jeg det kan være svært at få økologisk kødprodukter,så jeg har tilmeldte mig en lokal mad samling, hvor jeg har mulighed for at købe friske fødevarer direkte fra lokale landmænd,producenter og avlere.Der bestilles online og der er ikke loft på hvor meget eller hvor lidt man skal bestille. Varerne bestilles og betales senest mandag midnat og jeg henter det onsdag mellem 16:00 og 17:30. Man kan få leveret de bestilte vare hjem til bopælen, samme aften.