Olive & Finch er et bageri, der sælger morgenmad, frokost og aftensmad og det er helt fra bunden. Det er traditionelle retter med et friskt pust. Lige fra en snack til et solidt måltid. Ramt af jetlag og udsigt til en lang køretur fra Denver til Telluride ( 6,5 timer) dukkede vi op kl 7, hvor de var ved at sætte stole ud. Det var en stille og smuk solskins søndag morgen, så byen sov endnu.
Jeg bestilte en yoghurt med granola (honning ristet gryn, nødder,kanel) og revet æble samt en rabarber kompot. En kaffe latte på mandelmælk og frisklavet juice på spinat, æble, gulerod, citron og mynte. Det var rigeligt for mig, da portionerne er store i USA og klog af skade fra mit ophold i Boston.På billederne ses deres indbydende kager og desserter, sprøde og nybagte croissanter, æble trekanter og jeg kan blive ved. Allan bestilte en varm Bogotá med chorizio, ristede søde og hvide kartofler, ristede rød peberfrugt, karameliserede løg, cheddarost og snittet grønkål toppet op med 2 spejlæg. Frisk frugt og en buttermilk biscuits ( en sprød/ flaget bolle lavet på bagepulver.