Økologisk grønt i pang farver.

Snit forskellig kål typer groft. Skyl og afdryp godt. Jeg har brugt rødkål, spidskål og grønkål. Strimlet, skyllet peberfrugt, groftskåret skyllet forårsløg, hak et fed hvidløg groft sammen med 1/3 rød skyllet chili. Tag en dyb pande eller sauté gryde og varm den godt op med 1 spsk kokosolie og 1 spsk sesamolie. Kom hele herligheden op i den smeltede varme olie og rør godt rundt. Giv grønsagerne 10 min. Tilsæt en spsk fishsauce, rør godt rundt og smag til med salt/peber. Har du ikke lyst til, at den friske chili skal give så stærk smag, så kom 1spsk. Sød chilisovs i istedet. Pres 1 lime ud over og havde du en rest fisk eller kød, kan du tilsætte det i små stykker. Jeg er vild med koriander, men skyllet og hakket persille eller mynte smager også skønt i.

Share: