Her er den serveret med skiver af avocado, tern af nektarin og skiver af forårsløg.

Til 4 personer

4 store nektariner, skyllet, halveret og skåret i store stykker. 1 agurk, skrællet, halveret og kerner skrabes ud med teske. Skæres i tykke stykker. 1-2 forårsløg skyllet, rod og det tørre grønne fjernes. Skæres i skiver. 1 lille hvidløg hakkes. 1 spsk god olivenolie. 1 citron, der presses for juice. 1 dl koldt vand. Salt/peber og blade fra 2 grene mynte.

Blenderen fyldes med nektarin, agurk, forårsløg, hvidløg samt citronjuice og vand. Blendes til en jævn purè. Tilsæt olivenolie, salt/peber og mynten til pureen i blenderglasset. Alt efter hvor tyk du ønsker suppen, kan du komme mere vand i. Smag den til om den mangler mere citron………stilles på køl indtil den skal spises.

Ved servering kan der toppes op med 3-4 forskellige lækkerier såsom avokado i skiver, nektarin i tern, hakket chili, tynde skiver af forårsløg, frisk hakket basilikum eller oregano. Du kan også komme tilbehøret i små skåle, så er der frit valg for den enkelte.

Share: