Klik på foto og få de enkelte trin frem.

Allan grillede en hel kylling i sommerhuset og vi tog den anden halve med hjem til søndags aftensmaden.

  1. Kyllingen kommes i et fad sammen med en rest kogte grønne bønner, der dækkes med folie og varmes igennem ved 150 gr. i 30 min.
  2. Imellemtiden snittes savoykål, skylles og drypper af i en sigte.
  3. Fersknerne skylles og skæres i passende stykker.
  4. Kokosolie(ca.1 spsk) kommes i en bred gryde eller pande med høj kant.
  5. Hvidløg og rødløg skæres i tynde skiver.
  6. Ingefær på str. med en tommelfinger.Skrab skrællen af med en ske og skæres i tynde skiver.Halvdelen af en chili skæres i tynde skiver.
  7. Løg,chili og hvidløg svitses i den varme kokosolie til løg er klare.
  8. Broccolien skæres i skiver, skylles og kommes i en skål, derefter hældes kogende vand over.Efter 3-4 min hældes broccolien i en sigte.
  9. Kom savoykål,ruccola i gryden med løg blandingen og vend det rundt i et par min.
  10. Tilsæt broccoli og fersken i. Efter et par min, smages der til med salt. Jeg brugte en saltblanding med koriander og chili.
  11. Avocadoen moses med en rest Mojo/pureret bagt peberfrugt,granatæble dip (Meyer produkt købt i supermarked).smag til med salt og peber.
  12. Voila…….
Share: