2 dl. rødvinseddike
2 spsk. sukker
1 spsk. salt
6 hele nelliker
2 laurbær
1 tsk. kværnet sort peber
1 tsk. tørret oregano
1 hel skyllet rød chili eller 1/4 tsk. chili flager
2 store rødløg i tynde skiver
- Kom alle ingredienser undtagen rødløg i en kasserolle / lille gryde, og bring det i kog.
- Tilsæt løgringe og sørg for at løgringene er skilt ad. Når ingredienserne koger igen. Jeg fortrækker der er lidt bid i dem, andre ønsker de er bløde. Koge tid mellem. 2 og 4 min.
- Tag gryden af varmen og lad hele herligheden køle af. Hæld de syltede løg i et glas med patentlåg. Opbevares i køleskab og er spiseklar efter 1 dag. Holdbarheden er op til 2 uger på køl, forudsat at der altid bruges rent bestik til at tage løgne ud af glasset.