Sprød og spicy syltede rødløg

2 dl. rødvinseddike

2 spsk. sukker

1 spsk. salt

6 hele nelliker

2 laurbær

1 tsk. kværnet sort peber

1 tsk. tørret oregano

1 hel skyllet rød chili eller 1/4 tsk. chili flager

2 store rødløg i tynde skiver

  1. Kom alle ingredienser undtagen rødløg i en kasserolle / lille gryde, og bring det i kog.
  2. Tilsæt løgringe og sørg for at løgringene er skilt ad. Når ingredienserne koger igen. Jeg fortrækker der er lidt bid i dem, andre ønsker de er bløde. Koge tid mellem. 2 og 4 min.
  3. Tag gryden af varmen og lad hele herligheden køle af. Hæld de syltede løg i et glas med patentlåg. Opbevares i køleskab og er spiseklar efter 1 dag. Holdbarheden er op til 2 uger på køl, forudsat at der altid bruges rent bestik til at tage løgne ud af glasset.
Share: