Rist de skrubbede søde kartofler og gulerødder (køb økologisk, så kan skrællen blive på). Skær dem i tern og svits dem ved middel varme på en pande. Imens skives de nænsomt skyllede svampe og kommes på panden sammen med knust hvidløg og fint hakket rosmarin/ 1/4 tsk. tørret. Efter nogle minutter hældes indholdet fra panden over på en tallerken- dæk med en anden tallerken, så det holdes lunt. Den skyllede babyspinat kommes på panden med lidt olie og svitses ved lav varm, indtil spinaten falder sammen. Tilsæt 2 piskede æg og rør godt rundt på panden, så spinaten fordeles godt. Ægget skal blot stivne. Sluk for varmen drys lidt salt og kværnet peber på. Omeletten kommes på en middagstalerken. Fordel de svitsede grønsager over omeletten, tilsæt frisk mango i tern, græskarkerner og hakket koriander. Rist en skive hvedebrød eller rugbrød pres en smule citron eller lime over, skær 1/2 avocado i skiver, drys salt og frisk kværnet peber over. God appetit.😌