Snit forskellig kål typer groft. Skyl og afdryp godt. Jeg har brugt rødkål, spidskål og grønkål. Strimlet, skyllet peberfrugt, groftskåret skyllet forårsløg, hak et fed hvidløg groft sammen med 1/3 rød skyllet chili. Tag en dyb pande eller sauté gryde og varm den godt op med 1 spsk kokosolie og 1 spsk sesamolie. Kom hele herligheden op i den smeltede varme olie og rør godt rundt. Giv grønsagerne 10 min. Tilsæt en spsk fishsauce, rør godt rundt og smag til med salt/peber. Har du ikke lyst til, at den friske chili skal give så stærk smag, så kom 1spsk. Sød chilisovs i istedet. Pres 1 lime ud over og havde du en rest fisk eller kød, kan du tilsætte det i små stykker. Jeg er vild med koriander, men skyllet og hakket persille eller mynte smager også skønt i.