Dessert
Chokolade pasta
4 personer.
- 250 g pastamel
- 100 g god kakao
- 25 g sukker
- 1 knsp stødt kanel
- 4 æg
- 1/2 tsk vanilje pulver eller 1 stang vanilje
Sigt mel og kakao i en skål, rør sukker, kanel og vanilje i. Blandingen vendes ud på bordet, der laves en fordybning, hvor æg slås ud i og æltes godt igennem til den er glat.Dejen rulles ud på et melet bord til en tykkelse på 3 mm.Derefter foldes enderne indover. Gentag processen igen, dog uden at folde dejen. Skær dej ud i strimler på 2 cm og ca 20 cm lange. Vi brugte en pastamaskine, der er købt i Brugsen til ca.350 kr.
Kog pastaen i spilkogende vand uden salt i ca.3 min. Pastaen dryppes af i en sigte og severes lun med en kugle god vaniljeis,toppet med akaciehonning og et drys hakkede pistacienødder.
Velbekommen